Om Cirkus Trapez

Cirkus Trapez er etableret i 2016 af Isabella Enoch og Bernhard Kaselowsky. Begge har mange års erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland. Før hun stiftede Cirkus Trapez, var Isabella desuden medejer af Cirkus Dannebrog, som ikke har været turneret siden 2016.

Mission

Vores mission i Cirkus Trapez er at værne om det klassiske cirkus som en underholdningsform, der altid kommer ud til selv de mindste byer i landet, og hvor der er noget for alle aldre. Cirkus skal være for alle, og det er en vigtig dyd, som vi altid vil styrke.

Rødder

Kimen til Cirkus Trapez blev lagt med Isabella Enoch Sosmans Dinnershow Trapeze og de vintercirkusforestillinger, som hun siden 2014 viste i en række haller i Jylland.

I sommeren 2014 var vi fast lokaliseret i Madsby Legepark, beliggende i Fredericia. Dengang havde vi et afsluttede ”e” i navnet, der nu er taget væk. Der skulle gå et par år, før vi – i 2016 – blev turnerende cirkus. I dag er det stadig primært i Jylland, cirkusset turnerer.

Før deres etablering af Cirkus Trapez var Isabella Enoch Sosman (født 1960) og Bernhard Kaselowsky (født 1961) tilknyttet Cirkus Dannebrog, hvor Isabella Enoch i mange år var artistisk direktør.

Fakta om Cirkus Trapez

  • Ejere:Bernhard Kaselowsky og Isabella Enoch Sosman
  • Opholdssted om vinteren: Tovskovvej 15, Mølby 6560 Sommersted
  • Sæson: Fra midten af april til slutningen af september
  • Nuværende telt: 4-masters telt med plads til 550 personer, diameter 26 meter, farver røde og blå