Giv dine kollegaer en oplevelse for livet med Cirkus Trapez

Du kender tromlen. Det er ved at være tid til at planlægge næste års virksomhedsarrangement, og det må selvfølgelig ikke være det samme som sidste år.

Måske skal i bare bestille bord på en lækker restaurant efterfulgt af lidt drinks? Eller måske er det nemmere at holde det i virksomhedens egne lokaler? Det er i hvert fald billigere.

Men, hvad nu, hvis du havde mulighed for at give dine kollegaer en oplevelse ud over det sædvanlige? En oplevelse, som de færreste har prøvet?

Cirkus Trapez sætter rammerne for dit næste arrangement

Som et alternativ til den traditionelle middag med kollegaerne på en fancy restaurant, er det nu muligt at skabe en aften i cirkussets tegn. Med et dinnershow hos Cirkus Trapez er du og dine kollegaer garanteret en unik og spændende oplevelse, når i skal fejre.

Hele oplevelsen foregår i Cirkus Trapezs hyggelige og autentiske telt. Her er i omringet af konstant underholdning fra piger udklædt i ægte burlesque kostumer, som ubesværet bevæger sig under telthimlen, mens traditionelle klovnestreger byder op til latter i verdensklasse.

For Cirkus Trapez handler det om at skabe en uforglemmelig aften, som ikke slutter før den sidste gæst har forladt manegen.

En unik madoplevelse

I takt med god underholdning skal menuen selvfølgelig være af samme kvalitet. Derfor vil kun årstidens bedste råvarer blive serveret af et yderst kompetent hold, hvor desserten bliver lavet specielt af Anita Nielsen fra Kageriet i Holstad.

Tilsammen vil i blive forbløffet og inspireret af Cirkus Trapez, når de trækker tæppet fra til en aften i underholdningens tegn med artister i verdensklasse og en menu, der sætter tænderne i vand og tilfredsstiller smagsløgene til det yderste.

Bliv en del af forestillingen

Du skal selvfølgelig ikke bruge en hel aften i selskab med cirkussets fineste, uden selv at prøve kræfter med de pailletovertrukne kostumer og farverige dansenumre.

Derfor består en del af arrangementet af at klæde sig ud i fortryllende kostumer til festligt musik og slutte aftenen af i et sprudlende stur, stur dansenummer på ægte cirkus manér.

Oplevelserne lurer lige rundt om hjørnet

Med en aften i mangen får i en oplevelse, som kun er muligt under Cirkus Trapezs telthimmel.

For Cirkus Trapez er cirkus 2019 meget mere end bare et cirkus – det er en oplevelse, som kan nydes i forskellige størrelser. Det henvender sig til alle, der ønsker at give sine kollegaer en oplevelse ud over det sædvanlige.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan Cirkus Trapez kan skabe en uforglemmelig aften for jer? Læs mere her!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s