Cirkus Trapez værner om den nostalgiske oplevelse

Hvis du lige et øjeblik lukker øjnene og husker tilbage på dengang, du var barn, og skulle i cirkus, er der god chance for, at det straks vælter ind med minder og sanseindtryk. For cirkusoplevelser har det med at genkalde nogle helt specielle følelser i os.

Forestil dig, at du træder ind i det gigantiske cirkustelt, og straks bliver du mødt med den karakteristiske duftsymfoni af popcorn, savsmuld og hest. Det er lige præcis den nostalgiske følelse, som Cirkus Trapez forsøger at tilgodese og dyrke i deres forestilling. Hvis du stadig har svært ved at se det for dig, kan du med fordel tage et kig på Cirkus Trapez’ videoer og stemningsbilleder.

Et nyt cirkus med gamle drømme

Cirkus Trapez så dagens lys i 2016 og er derfor en forholdsvis ny spiller på banen. Ambitionen er dog ikke at skabe noget skelsættende og futuristisk, som bryder med alle de rammer, som vi kender. Tværtimod sigtes der på at skabe en oplevelse, som hylder det traditionelle cirkus, og hvor der de nostalgiske referencer på ingen måde pakkes ind.

På trods af at der er tale om et nyt cirkus, er det en garvet flok, som står bag. Forrest i flokken står Isabella Enoch, som om nogen har cirkus fasttømret i blodet. Hele seks generationer tilbage kan det spores. Hendes familie står blandt andet bag det velkendte Cirkus Dannebrog, som Isabella også selv har været en del af i adskillige år. Sammen med hendes mand, Bernhard Kaselowsky, som også er hjemmevant i branchen, startede de to Cirkus Trapez i 2016. Og de har allerede imponeret med deres forestilling.

Oplev stemningen, inden du booker billet

Cirkus Trapez har en hjemmeside og en blog, hvor du kan få et indblik i, hvad de laver. Derudover bruger de både kanaler som Facebook, Vimeo, Linkedin og Twitter, og sidst men ikke mindst har du også mulighed for at læse mere om dem her:

Hvis du savner den barndomskære cirkusfølelse eller gerne vil give dine egne børn den samme oplevelse, kan du booke billetter med rabat til Cirkus Trapez her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s