Planer i påsken? Tag en tur i cirkus

Påsken i Danmark kan betyde mange ting; en udenlandsrejse, en cykeltur i det danske forår, et par dage med afslapning og binging af en bestemt tv-serie, en tur i sommerhus eller noget helt femte. Det, der i særdeleshed er tid til, er familietid, hvor hyggen er i højsæde. Hvis du er én af dem, som endnu ikke har planlagt din påskeferie, og ikke har den store tiltro til det danske vejr, kan en tur i cirkus være et forslag til et godt kryds i kalenderen!

Prioriter en tur i cirkus, hvis du vil videregive gode oplevelser til børnene

En tur i cirkus betyder forskellige ting for forskellige folk. Hvad, der gælder for rigtig mange, er dog, at oplevelsen er lig med ren nostalgi. Duftene, der omsværmer dig, så snart du træder ind i teltet, de vilde stunts fra kunsterne, som aldrig bliver kedelige, og den tryllebundne stemning, man ikke kan komme udenom, når forestillingen først sparkes i gang. For mange er det en rejse tilbage i tiden, og det er ikke mærkeligt, når man tænker på, at cirkusset som underholdningsgren faktisk fyldte 250 år i 2018. Og netop den nostalgiske og traditionelle del er Cirkus Trapez stor fortaler for, hvilket særdeles kommer til udtryk i deres forestillinger. De minder, som mange forbinder med cirkus, er også noget, som mange gerne vil videregive til deres børn, og derfor er det en oplagt aktivitet at sætte i påskekalenderen!

Cirkus Trapez sætter rammerne for en mindeværdig familietur

Cirkus Trapez sætter rammerne for en oplevelse, der rummer alle generationer – store som små. Som direktør Isabella udtaler, skal der både være ”noget for de helt små, de lidt ældre børn, for forældrene og for bedsteforældrene”. Oplevelsen er for alle og skal være tilgængelig for alle, hvilket også er grunden til, at Cirkus Trapez rykker ud til selv de mindste afkroge af Danmark med deres forestilling. Der er fokus på at skabe en hyggelig, familiær og ikke mindst sjov stemning, hvor øjenhøjden med publikum er i højsæde.

Tema 2019: Yakari og lille Torden

Hvis du planlægger en cirkustur i påsken eller i 2019 generelt, kan du forvente at møde indianerdrengen Yakari og hans pony, lille Torden, som sammen drager ud på en spædende rejse for at finde et vaskeægte guldtræ. Glæd dig til, at historien tager form og bliver levende i tribunen. Inspirationen til forestillingen kommer fra tegneren Deribs tegneserie.

Hvis du allerede nu er begyndt at planlægge familiens tur i cirkus, kan du med fordel booke her og spare procenter. Og hvis du gerne vil læse mere om Cirkus Trapez og deres familievenlige og nostalgiske tilgang til oplevelsen, kan du læse mere på Facebook, Twitter, Linkedin eller deres blog. Se også stemningsbilleder og videoer på Youtube, Vimeo eller Instagram.

God påske!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s