Yakari og Lille Torden indtager manegen i Cirkus Trapez

Når Cirkus Trapez igen træder ind i manegen, bliver det i største indianer-stil, når de genskaber historien om indianerdrengen Yakari og Lille Torden.

Forestillingen er sat omkring Yakari, som mange kender fra tegneseriens eventyrlige verden. I en ny og spændende udgave af tegneserien bliver fortællingen gjort levende af de mange artister i manegen.

Med Yakaris farlige indianer-knivkast, Indianer-pigen Lunas evne til at svæve ubesværet under teltdugen, og Yakaris ven Bizonfrøs humoristiske og underholdende fremtræden, trækkes publikum ind i en autentisk cirkusoplevelse, hvor der ikke bliver sparet på cirkustraditionerne.

Historien om Yakari og Lille Torden

Kender man til børnefjernsyn, så er man garanteret stødt på fortællingen om indianerdrengen Yakari, som lever på prærien i søgen efter eventyr.

Yakari tegneserie handler om en ung Sioux indianerdreng, som er beriget med den særlige evne at kunne tale med dyr. Øjeblikkeligt skaber vi bekendtskab med hans evne med dyrene, hvorfor alle hans eventyr kredser om dyrenes verden.

Fortællingen er rettet mod et yngre publikum, da Yakari er betydelig mere simpel og ufarlig i sin fortælleform og historier. Dette anerkendes også i Yakaris verden, hvor han både kan tale og være venner med dyr i et univers med flot og forunderlig magi.

I tegneserien møder vi desuden Solskin, ponyen Lille Torden og Yakaris lillesøster Regnbue, som er faste kammerater på hans fantasifulde eventyr.

Kom på eventyr med Yakari og Lille Torden

Hele fortællingen samler sig om Yakaris søgen efter et guldtræ, hvis blade skal give stammens høvding sin tabte visdom tilbage. Cirkustraditionen tro bliver fortællingen gjort levende, når den udformes på ægte cirkus manér med Vriserheste, ponyer, araberheste, hunde og mange andre dyr, der udfører flotte og vanskelige tricks i manegen.

I jagten efter guldtræet skifter vi bekendtskab med Yakari, Bizonfrø, Solskin og Regnbue, som bliver udsat for mange prøvelser undervejs. Her må de hver især bringe deres evner på banen.

Oplev Bizonfrø jonglere med træstammer, Yakaris søster Regnbue jonglere med vasketøj, og indianerpigen Solskin skyder med bue og pil fra sin kano – dog ikke med hænderne, dem står hun nemlig på.

Gør klar til en fortællingen, der når ud over scenekanten og helt tæt på publikum.

En oplevelse for hele familien

Drag ud på et fantastisk eventyr sammen med Yakari og Lille Torden og giv familien en oplevelse for livet.

Forestillingen egner sig til alle familiemedlemmer, uanset om man allerede er bekendt med historien om Yakari og Lille Torden. Udover indianertemaet, er forestillingen sprængfyldt med alt, hvad man forbinder med cirkus.

Oplev hestene, hundene og Ramboline i deres fineste puds, når de udfører nye tricks sammen med nogle af Danmarks dygtigste cirkusartister, når de fortæller den medrivende og spændende historie om Yakari og Lille Torden.

Køb billetter eller se tourplanen her!

Få flere fordele gennem venneklubben

Hos Cirkus Trapez er oplevelsen ikke slut, selvom det sidste nummer har forladt mangen. Cirkus Trapez tilbyder nemlig muligheden for at give dig mere end blot en klassisk cirkusforestilling. Derfor præsenterer de nu et nyt loyalty-program, hvor du har mulighed for at opleve cirkusset bag scenen. Det vil sige, at du kan opleve stalden med alle dyrene og nyde en kop kaffe eller sodavand med grundlæggerne af Cirkus Trapez.

Er du interesseret i at høre mere om loyalty-programmet?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s